EGR en stichting HiP

 • Agenda

  aug
  20
  Begint om 10:00
  De Levensschool
  aug
  21
  Begint om 19:30
  Levensschool (Ark)
 • Laatste nieuws

  Zondag 30 juli hield Nicolas Pouyet het tweede deel van de tweeluik 'Bouwen aan een sterk Karakter'. Je karakter, dat zijn de eigenschappen die jou als persoon kenmerken. Gods verlangen is dat ZIjn eigenschappen steeds zichtbaarder worden in het karakter van de mens die in Jezus gelooft. Bij dit artikel vindt je de aantekeningen van de preek. De opname van de preek kunt u binnenkort terug luisteren via deze link: https://www.egr.nl/go/media/preken/.
  Net als voorgaande jaren zal het kindervakantiewerk Roosendaal ook dit jaar weer in de zomervakantie 2 weken uw kind een fijne vakantie willen geven.
 • Laatste preek

  aug
  06
  Jacob Keegstra

Samen beschikbaar voor mensen in nood met Stichting HiP (Hulp in Praktijk) In ieders omgeving is er wel iemand die hulp nodig heeft. Vaak wil je als christen wel klaarstaan voor je medemens, maar weet je niet goed hoe en waar je moet beginnen. Stichting HiP wil de bestaande zorg aanvullen en brengt mensen samen. Mensen die hulp nodig hebben én mensen uit de kerken die betrokken willen zijn bij hun medemens en hulp willen bieden bij het leven van alledag.

EGR en stichting HiP

Mensen die geen beroep op een eigen sociaal netwerk en geen financiële middelen hebben om hulp in te schakelen, kunnen zich aanmelden bij Stichting HiP. 

De EGR is als kerk aangemeld bij Stichting HiP en dat betekent dat u zich als vrijwilliger kunt aanmelden en zo ook namens de EGR een helpende hand kunt bieden aan mensen in uw buurt. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een wandeling, samen een kopje koffie drinken of een keer meegaan naar een bezoek aan de huisarts.

Via stichting HiP kom je direct in contact met mensen die zelf al hebben aangegeven graag hulp te willen gebruiken in het leven van alledag. Door je beschikbaar te stellen als hulpbieder, geef je handen en voeten aan de opdracht tot naastenliefde. Voor meer informatie zie ook www.stichtinghip.nl.

27-07-2017