Crowdfunding Ingrid Roovers

 • Agenda

  dec
  17
  Begint om 10:00
  De Levensschool
  dec
  17
  Begint om 17:00
  Diverse locaties
 • Laatste nieuws

  Ook dit jaar willen wij in het teken van ontmoeting, gezelligheid en onderlingen gesprekken, gratis een eenvoudige advent soepmaaltijd aanbieden. U bent van harte welkom en neem mensen mee.
  Voor de 2e keer wordt 27 oktober de Bijbelquize in Roosendaal georganiseerd. Een avond om op een gezellige en ontspannen manier met de bijbel bezig zijn.
 • Laatste preek

  dec
  03
  Nicolas Pouyet
  Deze preek is de laatste in een serie van zeven over de gemeentevisie. In deze afsluitende preek benadrukt Nicolas Pouyet hoe belangrijk het is dat wij, als lokale gemeente, zichtbaar zijn in deze wereld tot eer van Christus. Het Evangelie verkondigen en leven is ons hoogste doel. Aan de hand van wat Jezus zegt tegen de gemeenten in Smyrna en Laodicea (Openbaring 2 en 3) toont Nicolas aan dat iedere lokale kerk verschillend is. Daarom is juist de gemeentevisie niet alleen maar een prachtig modern hulpmiddel, het is vooral ook een geestelijke zaak. Want de gemeentevisie helpt ons om gestalte te geven aan de EGR als christelijke geloofsgemeenschap zoals Jezus bedoelt.

Onze zuster Ingrid Roovers is onlangs verhuisd naar een nieuw verzorgingshuis. Helaas ontbreken daar de nodige faciliteiten om te voorzien in de persoonlijke hygiƫne van Ingrid. De familie is daarom begonnen met een crowdfunding (fondsenwerving) om een douche-aan-bed-systeem aan te schaffen. Als Ingrids thuisgemeente brengen we deze nood graag bij u onder de aandacht. Vanuit de pijler zorg bevelen we dit project van harte bij u aan. Hieronder kunt u lezen hoe u kunt bijdragen aan de broodnodige zorg voor onze zuster. Voor vragen kunt u Jacques benaderen.

Crowdfunding Ingrid Roovers

Ingrid komt elke zondag naar de dienst neemt zij haar plekje achterin de zaal in. Zij is in een rolstoel beland door een klein ongeluk dat ernstige gevolgen zou krijgen. Ze leidt nu aan de ziekte dystrofie in combinatie met dystonie. Hier leest u meer over deze aandoeningen:

www.posttraumatischedystrofie.nl/ziektebeeld.html
dystonievereniging.nl/

 

Vanwege haar comlicatie kan ze niet gewoon onder de douche stappen. Dus wil haar famillie graag deze douche voor haar aanschaffen:
http://www.medassort.nl/medische-hulpmiddelen/leverancier/2960/douche-in-bed-systeem-bij-joerns-healthcare%20

 

Wilt u bijdragen aan deze douche en zo onze zuster helpen en bemoedigen, dan kunt u kijken op Facebook:

https://www.facebook.com/Ingridwildouchen

Indien u geen Facebookaccount heeft, dan kunt u een bedrag overmaken op het bankrekeningnummer NL 78 RABO 0184356172  van de EGR o.v.v. 'Ingrid wil douchen'. 

08-09-2017