Crowdfunding Ingrid Roovers

 • Agenda

  okt
  18
  Begint om 20:00
  De Levensschool
  okt
  20
  Begint om 19:45
  De Levensschool
 • Laatste nieuws

  Een leuke activiteit voor in de herfstvakantie! Samen lege schoenendozen versieren en vullen met speelgoed voor de kinderen in armoede. Stichting De Samaritaan verstrekt noodhulp aan duizenden mensen die door (natuur) geweld uit hun huizen zijn gedreven. De schoenendoosactie van Actie4kids is een middel om kinderen d.m.v. speelgoed etc. een moment te geven dat ze kunnen genieten en hun laten weten dat er iemand aan hun denkt.
  Het is zo weer Sinterklaastijd, de pepernoten en chocoladeletters liggen al in de supermarkt. En Stichting Pleegzorgboerderij De Parelhoeve start weer haar jaarlijkse speculaaspoppenactie. Kunnen wij weer op u rekenen?
 • Laatste preek

  okt
  08
  Nicolas Pouyet
  In deze preek gaat Nicolas Pouyet in op de visie van de EGR op het thema 'samenkomst'. Wat betekent het voor christenen om samen te komen? Heeft dat nog wel een meerwaarde in het digitale tijdperk waarin we inmiddels zijn beland? En hoe past dat bij Gods bedoeling met de Kerk van Jezus? Aan de hand van de gemeentevisie komt Nicolas tot drie termen die richtingbepalend zijn voor de ontwikkeling van de samenkomsten in de EGR.

Onze zuster Ingrid Roovers is onlangs verhuisd naar een nieuw verzorgingshuis. Helaas ontbreken daar de nodige faciliteiten om te voorzien in de persoonlijke hygiƫne van Ingrid. De familie is daarom begonnen met een crowdfunding (fondsenwerving) om een douche-aan-bed-systeem aan te schaffen. Als Ingrids thuisgemeente brengen we deze nood graag bij u onder de aandacht. Vanuit de pijler zorg bevelen we dit project van harte bij u aan. Hieronder kunt u lezen hoe u kunt bijdragen aan de broodnodige zorg voor onze zuster. Voor vragen kunt u Jacques benaderen.

Crowdfunding Ingrid Roovers

Ingrid komt elke zondag naar de dienst neemt zij haar plekje achterin de zaal in. Zij is in een rolstoel beland door een klein ongeluk dat ernstige gevolgen zou krijgen. Ze leidt nu aan de ziekte dystrofie in combinatie met dystonie. Hier leest u meer over deze aandoeningen:

www.posttraumatischedystrofie.nl/ziektebeeld.html
dystonievereniging.nl/

 

Vanwege haar comlicatie kan ze niet gewoon onder de douche stappen. Dus wil haar famillie graag deze douche voor haar aanschaffen:
http://www.medassort.nl/medische-hulpmiddelen/leverancier/2960/douche-in-bed-systeem-bij-joerns-healthcare%20

 

Wilt u bijdragen aan deze douche en zo onze zuster helpen en bemoedigen, dan kunt u kijken op Facebook:

https://www.facebook.com/Ingridwildouchen

Indien u geen Facebookaccount heeft, dan kunt u een bedrag overmaken op het bankrekeningnummer NL 78 RABO 0184356172  van de EGR o.v.v. 'Ingrid wil douchen'. 

08-09-2017