Grootouder-dag

 • Agenda

  okt
  18
  Begint om 20:00
  De Levensschool
  okt
  20
  Begint om 19:45
  De Levensschool
 • Laatste nieuws

  Een leuke activiteit voor in de herfstvakantie! Samen lege schoenendozen versieren en vullen met speelgoed voor de kinderen in armoede. Stichting De Samaritaan verstrekt noodhulp aan duizenden mensen die door (natuur) geweld uit hun huizen zijn gedreven. De schoenendoosactie van Actie4kids is een middel om kinderen d.m.v. speelgoed etc. een moment te geven dat ze kunnen genieten en hun laten weten dat er iemand aan hun denkt.
  Het is zo weer Sinterklaastijd, de pepernoten en chocoladeletters liggen al in de supermarkt. En Stichting Pleegzorgboerderij De Parelhoeve start weer haar jaarlijkse speculaaspoppenactie. Kunnen wij weer op u rekenen?
 • Laatste preek

  okt
  08
  Nicolas Pouyet
  In deze preek gaat Nicolas Pouyet in op de visie van de EGR op het thema 'samenkomst'. Wat betekent het voor christenen om samen te komen? Heeft dat nog wel een meerwaarde in het digitale tijdperk waarin we inmiddels zijn beland? En hoe past dat bij Gods bedoeling met de Kerk van Jezus? Aan de hand van de gemeentevisie komt Nicolas tot drie termen die richtingbepalend zijn voor de ontwikkeling van de samenkomsten in de EGR.

Na het succes van de Grootouder-dag in 2016, organiseert Stichting Generatio 11 november opnieuw een Grootouder-dag.

Grootouder-dag

De Grootouderdag wordt gehouden  op 11 november en vindt plaats in De Bron in Hardinxveld-Giessendam.
Het begint om 10.00 uur en het thema voor deze dat is ‘Grootouder: kleine schakel in Gods grote plan’.

Veel gelovige grootouders hebben behoefte aan toerusting op het gebeid van hun eigen rol in de relatie met hun kleinkinderen. In het ochtendprogramma spreekt Kees van Velzen, bekend van de EO en Nederland Zingt, vanuit zijn rol als opa. Andere onderdelen van de dag zijn praktische workshops, gespreksgroepen en samenzang. Op www.generatio.nu vind u meer informatie over de verschillende programmaonderdelen en de gespreks- en workshopleiders en kunt u zich aanmelden. Deelname aan deze dag is gratis

 

26-09-2017