Grootouder-dag

 • Agenda

  dec
  17
  Begint om 10:00
  De Levensschool
  dec
  17
  Begint om 17:00
  Diverse locaties
 • Laatste nieuws

  Ook dit jaar willen wij in het teken van ontmoeting, gezelligheid en onderlingen gesprekken, gratis een eenvoudige advent soepmaaltijd aanbieden. U bent van harte welkom en neem mensen mee.
  Voor de 2e keer wordt 27 oktober de Bijbelquize in Roosendaal georganiseerd. Een avond om op een gezellige en ontspannen manier met de bijbel bezig zijn.
 • Laatste preek

  dec
  03
  Nicolas Pouyet
  Deze preek is de laatste in een serie van zeven over de gemeentevisie. In deze afsluitende preek benadrukt Nicolas Pouyet hoe belangrijk het is dat wij, als lokale gemeente, zichtbaar zijn in deze wereld tot eer van Christus. Het Evangelie verkondigen en leven is ons hoogste doel. Aan de hand van wat Jezus zegt tegen de gemeenten in Smyrna en Laodicea (Openbaring 2 en 3) toont Nicolas aan dat iedere lokale kerk verschillend is. Daarom is juist de gemeentevisie niet alleen maar een prachtig modern hulpmiddel, het is vooral ook een geestelijke zaak. Want de gemeentevisie helpt ons om gestalte te geven aan de EGR als christelijke geloofsgemeenschap zoals Jezus bedoelt.

Na het succes van de Grootouder-dag in 2016, organiseert Stichting Generatio 11 november opnieuw een Grootouder-dag.

Grootouder-dag

De Grootouderdag wordt gehouden  op 11 november en vindt plaats in De Bron in Hardinxveld-Giessendam.
Het begint om 10.00 uur en het thema voor deze dat is ‘Grootouder: kleine schakel in Gods grote plan’.

Veel gelovige grootouders hebben behoefte aan toerusting op het gebeid van hun eigen rol in de relatie met hun kleinkinderen. In het ochtendprogramma spreekt Kees van Velzen, bekend van de EO en Nederland Zingt, vanuit zijn rol als opa. Andere onderdelen van de dag zijn praktische workshops, gespreksgroepen en samenzang. Op www.generatio.nu vind u meer informatie over de verschillende programmaonderdelen en de gespreks- en workshopleiders en kunt u zich aanmelden. Deelname aan deze dag is gratis

 

26-09-2017