Kledingbeurs

 • Agenda

  okt
  18
  Begint om 20:00
  De Levensschool
  okt
  20
  Begint om 19:45
  De Levensschool
 • Laatste nieuws

  Een leuke activiteit voor in de herfstvakantie! Samen lege schoenendozen versieren en vullen met speelgoed voor de kinderen in armoede. Stichting De Samaritaan verstrekt noodhulp aan duizenden mensen die door (natuur) geweld uit hun huizen zijn gedreven. De schoenendoosactie van Actie4kids is een middel om kinderen d.m.v. speelgoed etc. een moment te geven dat ze kunnen genieten en hun laten weten dat er iemand aan hun denkt.
  Het is zo weer Sinterklaastijd, de pepernoten en chocoladeletters liggen al in de supermarkt. En Stichting Pleegzorgboerderij De Parelhoeve start weer haar jaarlijkse speculaaspoppenactie. Kunnen wij weer op u rekenen?
 • Laatste preek

  okt
  08
  Nicolas Pouyet
  In deze preek gaat Nicolas Pouyet in op de visie van de EGR op het thema 'samenkomst'. Wat betekent het voor christenen om samen te komen? Heeft dat nog wel een meerwaarde in het digitale tijdperk waarin we inmiddels zijn beland? En hoe past dat bij Gods bedoeling met de Kerk van Jezus? Aan de hand van de gemeentevisie komt Nicolas tot drie termen die richtingbepalend zijn voor de ontwikkeling van de samenkomsten in de EGR.

Zaterdag 21 oktober wordt er weer onze halfjaarlijkse kledingbeurs gehouden. Al ruim 20 jaar vinden velen de weg naar “de Levensschool” ( het gebouw van de Evangelische Gemeenschap Roosendaal) op de Benedendonk 1 in Roosendaal. Mening bezoeker gaat met een glimlach en een volle tas naar huis.

Kledingbeurs

De kledingbeurs dient namelijk altijd 4 mooie doelen.

 1. Er is goede en mooie kleding te koop tegen zeer lage prijzen.
 2. Kleding die niet verkocht wordt gaat altijd dezelfde dag nog door naar Dorcas Aid International, een organisatie die zich inzet voor de armen en onderdrukten. Zij  geven o.a. hulp bij  rampsituaties wereldwijd. (www.dorcas.nl)
 3. Het geld wat verdient wordt gaat ook altijd naar Dorcas.
 4. U kunt uw schone, hele kleding, schoenen, textiel en accessoires inleveren bij ons in de levensschool. (een mooie gelegenheid om de kast weer eens uit te zoeken) Kapotte kleding mag ook aangeleverd worden mits de zak gemerkt is met “kilogoed”. Dit wordt door Dorcas apart verkocht.(opbrengst is voor de transportkosten)

Inleveren kan: iedere woensdag- en vrijdagochtend van 9.00-12.00 uur

                       Vrijdag 20 oktober van 09.00-21.00

                       Zaterdag 21 oktober van 08.00-12.00

U bent tijdens de kledingbeurs ook welkom in onze gezellige koffiehoek voor een lekkere kop koffie of thee met een koek. 


 Toegang gratis. Zaterdag 21 oktober van 14.00 uur t/m 16.00 uur hopen wij u te ontmoeten!

 

Voor meer informatie: op inzameltijden 0165-556083

tel. 0165-562695 na 15.00

tel. 06-50876780 na 14.00

29-09-2017