Jouw EGR account registreren

 • Agenda

  okt
  18
  Begint om 20:00
  De Levensschool
  okt
  20
  Begint om 19:45
  De Levensschool
 • Laatste nieuws

  Een leuke activiteit voor in de herfstvakantie! Samen lege schoenendozen versieren en vullen met speelgoed voor de kinderen in armoede. Stichting De Samaritaan verstrekt noodhulp aan duizenden mensen die door (natuur) geweld uit hun huizen zijn gedreven. De schoenendoosactie van Actie4kids is een middel om kinderen d.m.v. speelgoed etc. een moment te geven dat ze kunnen genieten en hun laten weten dat er iemand aan hun denkt.
  Het is zo weer Sinterklaastijd, de pepernoten en chocoladeletters liggen al in de supermarkt. En Stichting Pleegzorgboerderij De Parelhoeve start weer haar jaarlijkse speculaaspoppenactie. Kunnen wij weer op u rekenen?
 • Laatste preek

  okt
  08
  Nicolas Pouyet
  In deze preek gaat Nicolas Pouyet in op de visie van de EGR op het thema 'samenkomst'. Wat betekent het voor christenen om samen te komen? Heeft dat nog wel een meerwaarde in het digitale tijdperk waarin we inmiddels zijn beland? En hoe past dat bij Gods bedoeling met de Kerk van Jezus? Aan de hand van de gemeentevisie komt Nicolas tot drie termen die richtingbepalend zijn voor de ontwikkeling van de samenkomsten in de EGR.

Het is nu mogelijk om je eigen EGR account aan te maken! In de loop van de komende maanden zul je vaker horen dat een bepaald artikeltje terug te vinden in het besloten gedeelte van deze website. Die kun je dus alleen lezen als je een account hebt aangemaakt en je aanvraag is bevestigd. Alleen leden ...

... komen in aanmerking voor een eigen account! Op dit moment wordt het besloten gedeelte in een wat langzamer tempo gevuld, omdat we nog werken aan een goede beveiliging van de accounts (https:\\). Zodra deze er is, is bijvoorbeeld het weekbericht voortaan hier te vinden. Een andere item is de volledige agenda van EGR activiteiten. Dus bijvoorbeeld ook vergaderingen van werkgroepen  en bedieningen. We zijn hier wel afhankelijk van de input van leiders. Maar het idee erachter is dat ieder gemeentelid te allen tijde inzage heeft in wat er wanneer gebeurd, zodat je ook betrokken kunt zijn in gebed en met jouw input.  
24-09-2015