Jouw EGR account registreren

 • Agenda

  aug
  20
  Begint om 10:00
  De Levensschool
  aug
  21
  Begint om 19:30
  Levensschool (Ark)
 • Laatste nieuws

  Zondag 30 juli hield Nicolas Pouyet het tweede deel van de tweeluik 'Bouwen aan een sterk Karakter'. Je karakter, dat zijn de eigenschappen die jou als persoon kenmerken. Gods verlangen is dat ZIjn eigenschappen steeds zichtbaarder worden in het karakter van de mens die in Jezus gelooft. Bij dit artikel vindt je de aantekeningen van de preek. De opname van de preek kunt u binnenkort terug luisteren via deze link: https://www.egr.nl/go/media/preken/.
  Net als voorgaande jaren zal het kindervakantiewerk Roosendaal ook dit jaar weer in de zomervakantie 2 weken uw kind een fijne vakantie willen geven.
 • Laatste preek

  aug
  06
  Jacob Keegstra

Het is nu mogelijk om je eigen EGR account aan te maken! In de loop van de komende maanden zul je vaker horen dat een bepaald artikeltje terug te vinden in het besloten gedeelte van deze website. Die kun je dus alleen lezen als je een account hebt aangemaakt en je aanvraag is bevestigd. Alleen leden ...

... komen in aanmerking voor een eigen account! Op dit moment wordt het besloten gedeelte in een wat langzamer tempo gevuld, omdat we nog werken aan een goede beveiliging van de accounts (https:\\). Zodra deze er is, is bijvoorbeeld het weekbericht voortaan hier te vinden. Een andere item is de volledige agenda van EGR activiteiten. Dus bijvoorbeeld ook vergaderingen van werkgroepen  en bedieningen. We zijn hier wel afhankelijk van de input van leiders. Maar het idee erachter is dat ieder gemeentelid te allen tijde inzage heeft in wat er wanneer gebeurd, zodat je ook betrokken kunt zijn in gebed en met jouw input.  
24-09-2015