Jouw EGR account registreren

 • Agenda

  dec
  17
  Begint om 10:00
  De Levensschool
  dec
  17
  Begint om 17:00
  Diverse locaties
 • Laatste nieuws

  Ook dit jaar willen wij in het teken van ontmoeting, gezelligheid en onderlingen gesprekken, gratis een eenvoudige advent soepmaaltijd aanbieden. U bent van harte welkom en neem mensen mee.
  Voor de 2e keer wordt 27 oktober de Bijbelquize in Roosendaal georganiseerd. Een avond om op een gezellige en ontspannen manier met de bijbel bezig zijn.
 • Laatste preek

  dec
  03
  Nicolas Pouyet
  Deze preek is de laatste in een serie van zeven over de gemeentevisie. In deze afsluitende preek benadrukt Nicolas Pouyet hoe belangrijk het is dat wij, als lokale gemeente, zichtbaar zijn in deze wereld tot eer van Christus. Het Evangelie verkondigen en leven is ons hoogste doel. Aan de hand van wat Jezus zegt tegen de gemeenten in Smyrna en Laodicea (Openbaring 2 en 3) toont Nicolas aan dat iedere lokale kerk verschillend is. Daarom is juist de gemeentevisie niet alleen maar een prachtig modern hulpmiddel, het is vooral ook een geestelijke zaak. Want de gemeentevisie helpt ons om gestalte te geven aan de EGR als christelijke geloofsgemeenschap zoals Jezus bedoelt.

Het is nu mogelijk om je eigen EGR account aan te maken! In de loop van de komende maanden zul je vaker horen dat een bepaald artikeltje terug te vinden in het besloten gedeelte van deze website. Die kun je dus alleen lezen als je een account hebt aangemaakt en je aanvraag is bevestigd. Alleen leden ...

... komen in aanmerking voor een eigen account! Op dit moment wordt het besloten gedeelte in een wat langzamer tempo gevuld, omdat we nog werken aan een goede beveiliging van de accounts (https:\\). Zodra deze er is, is bijvoorbeeld het weekbericht voortaan hier te vinden. Een andere item is de volledige agenda van EGR activiteiten. Dus bijvoorbeeld ook vergaderingen van werkgroepen  en bedieningen. We zijn hier wel afhankelijk van de input van leiders. Maar het idee erachter is dat ieder gemeentelid te allen tijde inzage heeft in wat er wanneer gebeurd, zodat je ook betrokken kunt zijn in gebed en met jouw input.  
24-09-2015