Brief van herstel

 • Agenda

  aug
  20
  Begint om 10:00
  De Levensschool
  aug
  21
  Begint om 19:30
  Levensschool (Ark)
 • Laatste nieuws

  Zondag 30 juli hield Nicolas Pouyet het tweede deel van de tweeluik 'Bouwen aan een sterk Karakter'. Je karakter, dat zijn de eigenschappen die jou als persoon kenmerken. Gods verlangen is dat ZIjn eigenschappen steeds zichtbaarder worden in het karakter van de mens die in Jezus gelooft. Bij dit artikel vindt je de aantekeningen van de preek. De opname van de preek kunt u binnenkort terug luisteren via deze link: https://www.egr.nl/go/media/preken/.
  Net als voorgaande jaren zal het kindervakantiewerk Roosendaal ook dit jaar weer in de zomervakantie 2 weken uw kind een fijne vakantie willen geven.
 • Laatste preek

  aug
  06
  Jacob Keegstra

De periode 2008-2012 was voor de EGR een moeilijke tijd. Omdat we geloven dat het altijd goed is om moeizame momenten toch zo goed mogelijk af te sluiten biedt het oudstenteam van de gemeente deze brief aan alle betrokken aan. Zelfs al zijn we inmiddels een paar jaar verder. We hopen en bidden dat ieder voor zich Gods genade mag ervaren en vanuit die genade de ander zal bezien. Een ieder is vrij om de brief door te sturen naar eigen inzicht.

De brief vind je hier: 
https://www.egr.nl/uploads/bestanden/spot12/Brief_van_Herstel.pdf

27-05-2016