26 juni afsluiting en doopdienst

 • Agenda

  jul
  28
  Begint om 10:00
  De Levenschool (Schaapskooi)
  jul
  30
  Begint om 10:00
  De Levensschool
 • Laatste nieuws

  Samen beschikbaar voor mensen in nood met Stichting HiP (Hulp in Praktijk) In ieders omgeving is er wel iemand die hulp nodig heeft. Vaak wil je als christen wel klaarstaan voor je medemens, maar weet je niet goed hoe en waar je moet beginnen. Stichting HiP wil de bestaande zorg aanvullen en brengt mensen samen. Mensen die hulp nodig hebben én mensen uit de kerken die betrokken willen zijn bij hun medemens en hulp willen bieden bij het leven van alledag.
  Tijdens de Gemeenteavond van 26 november 2015 hebben we gesproken over het afnemen van een zgn. gemeentediagnose.
 • Laatste preek

Op zondag 26 juni sluiten wij dit seizoen op een hele bijzondere manier af. Na een heerlijk gezamenlijk ontbijt worden er mensen gedoopt!

Wij beginnen de ochtend om 8.30uur met een heerlijk gezamenlijk ontbijt. De kosten voor dit ontbijt zijn €1,50 per persoon en dient op de 26ste betaald te worden. Om goed te kunnen inschatten hoeveel mensen er zullen aanschuiven vragen wij je om je in te schrijven. In de hal ligt een inschrijfformulier. Uiteraard is het ook mogelijk om dit per mail te doen.

Na het ontbijt zetten we het feestje tijdens de doopdienst voort! Mocht je nog niet gedoopt zijn en dit graag willen doen of hier meer over willen weten dan ben je van harte welkom tijdens de doopvoorbereiding op donderdagavond 16 juni. Graag melden bij n.pouyet@egr.nl

Als afsluiting is er een lekkere kop koffie of thee met wat lekkers en de gelegenheid om de dopelingen te feliciteren. 

 
07-06-2016