Meet&Greet

 • Agenda

  jul
  28
  Begint om 10:00
  De Levenschool (Schaapskooi)
  jul
  30
  Begint om 10:00
  De Levensschool
 • Laatste nieuws

  Samen beschikbaar voor mensen in nood met Stichting HiP (Hulp in Praktijk) In ieders omgeving is er wel iemand die hulp nodig heeft. Vaak wil je als christen wel klaarstaan voor je medemens, maar weet je niet goed hoe en waar je moet beginnen. Stichting HiP wil de bestaande zorg aanvullen en brengt mensen samen. Mensen die hulp nodig hebben én mensen uit de kerken die betrokken willen zijn bij hun medemens en hulp willen bieden bij het leven van alledag.
  Tijdens de Gemeenteavond van 26 november 2015 hebben we gesproken over het afnemen van een zgn. gemeentediagnose.
 • Laatste preek

Op 7 juni 2012 Is Remy van den Bogaerdt vanuit Nederland vertrokken om te gaan dienen op Mercy Ships. Remy heeft hiervoor 8 jaar lang les gegeven op een basisschool in Eindhoven en is zij actief lid geweest binnen de EGR.

Ondertussen heeft Remy alweer 4 jaar op Mercy Ships gezeten en staat er een nieuw avontuur op haar te wachten. Deze zal wederom niet in Nederland zijn, maar dit keer in de VS. Een nieuw avontuur met nieuwe uitdagingen. 

Maar eerst zal Remy nog voet zetten op Nederlandse bodem en is er de gelegenheid om haar te ontmoeten en te horen hoe het gaat en wat ze nu gaat doen. Er worden twee Meets en Greets georganiseerd:

Vrijdag 22 juli in Eindhoven
Lokatie: EBS, Jasonstraat 1, 5631 JB Eindhoven
Van 16.00 uur tot 18.00 uur.

Zondag 24 juli in Roosendaal
Lokatie: De Meeten 50, 4706 NH Roosendaal
Van 13.30 uur tot 15.30 uur.

Wil je meer informatie over alle avonturen die zij al beleeft heeft, wat zij nu gaat doen of hoe je haar kan ondersteunen? Neem dan een kijkje op haar website: www.remynder.nl

07-07-2016