Koffie-inloop Langdonk

 • Agenda

  jul
  28
  Begint om 10:00
  De Levenschool (Schaapskooi)
  jul
  30
  Begint om 10:00
  De Levensschool
 • Laatste nieuws

  Samen beschikbaar voor mensen in nood met Stichting HiP (Hulp in Praktijk) In ieders omgeving is er wel iemand die hulp nodig heeft. Vaak wil je als christen wel klaarstaan voor je medemens, maar weet je niet goed hoe en waar je moet beginnen. Stichting HiP wil de bestaande zorg aanvullen en brengt mensen samen. Mensen die hulp nodig hebben én mensen uit de kerken die betrokken willen zijn bij hun medemens en hulp willen bieden bij het leven van alledag.
  Tijdens de Gemeenteavond van 26 november 2015 hebben we gesproken over het afnemen van een zgn. gemeentediagnose.
 • Laatste preek

Om de week vinden er op de vrijdagochtend super gezellige koffie-inlopen plaats in Langdonk. Iedereen is van harte uitgenodigd voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. In het bijzonder de buurtbewoners uit Langdonk. In april 2016 zijn we hier mee begonnen. Nu kunnen we zeggen dat de inlopen een succes zijn! We zijn inmiddels al naar een groter ruimte verhuisd, dus kunnen er nog meer mensen meegenieten.

Koffie-inloop Langdonk

De koffie-inlopen zijn een samenwerking van WijZijnTraverse, de GGZ en de EGR. De ochtenden worden mogelijk gemaakt door betrokken vrijwilligers die met liefde klaarstaan voor buurtbewoners en graag een luisterend oor aanbieden. Om een gezellige, ontspannen en aangename ochtend te geven  is er ook live gitaarmuziek op de achtergrond aanwezig.

We kijken uit naar een nieuwe periode met gezellige koffie momenten en zien u graag komen.

Praktische informatie tijden en data:
De koffie-inlopen vinden plaats in de Levensschool (Benedendonk 1, Roosendaal) van 10.00 uur tot 12.00 uur . Via onderstaande websites vindt u de data waarop de koffie- inlopen plaats vinden:
https://www.facebook.com/EGRoosendaal/

https://www.egr.nl/uploads/bestanden/spot12/Flyer_koffie_febr_tm_apr_2017.pdf

Voor meer informatie kunt u terecht bij info@egr.nl of op woensdag- en vrijdagochtend tussen 9.00 uur en 12.30 uur via telefoonnummer 0165-556083. Dit is het telefoonnummer van het EGR kantoor.

04-01-2017