Gemeentediagnose

 • Agenda

  jul
  28
  Begint om 10:00
  De Levenschool (Schaapskooi)
  jul
  30
  Begint om 10:00
  De Levensschool
 • Laatste nieuws

  Samen beschikbaar voor mensen in nood met Stichting HiP (Hulp in Praktijk) In ieders omgeving is er wel iemand die hulp nodig heeft. Vaak wil je als christen wel klaarstaan voor je medemens, maar weet je niet goed hoe en waar je moet beginnen. Stichting HiP wil de bestaande zorg aanvullen en brengt mensen samen. Mensen die hulp nodig hebben én mensen uit de kerken die betrokken willen zijn bij hun medemens en hulp willen bieden bij het leven van alledag.
  Tijdens de Gemeenteavond van 26 november 2015 hebben we gesproken over het afnemen van een zgn. gemeentediagnose.
 • Laatste preek

Tijdens de Gemeenteavond van 26 november 2015 hebben we gesproken over het afnemen van een zgn. gemeentediagnose.

Dit is een enquête die een beeld geeft van hoe de leden de EGR ervaren. De enquêtes worden DV op 12 en 19 maart uitgedeeld en ingevuld. Vervolgens worden de gegevens geanalyseerd door een werkgroep uit de ons midden. Destijds hebben zich al mensen aangemeld om dit te doen en zij zijn al per mail benaderd. Mocht u zich ook hebben aangemeld voor deze werkgroep, maar heeft u geen mail ontvangen? Laat het weten aan Petra Pouyet. 

Voor meer informatie over de gemeentediagnose klik op onderstaande link:
http://www.janbaan.info/seminars/9-uncategorised/131-hoe-krijg-ik-een-helder-zicht-op-de-sterkten-en-zwakten-van-onze-gemeente

 

13-01-2017