• Agenda

  dec
  17
  Begint om 10:00
  De Levensschool
  dec
  17
  Begint om 17:00
  Diverse locaties
 • Laatste nieuws

  Ook dit jaar willen wij in het teken van ontmoeting, gezelligheid en onderlingen gesprekken, gratis een eenvoudige advent soepmaaltijd aanbieden. U bent van harte welkom en neem mensen mee.
  Voor de 2e keer wordt 27 oktober de Bijbelquize in Roosendaal georganiseerd. Een avond om op een gezellige en ontspannen manier met de bijbel bezig zijn.
 • Laatste preek

  dec
  03
  Nicolas Pouyet
  Deze preek is de laatste in een serie van zeven over de gemeentevisie. In deze afsluitende preek benadrukt Nicolas Pouyet hoe belangrijk het is dat wij, als lokale gemeente, zichtbaar zijn in deze wereld tot eer van Christus. Het Evangelie verkondigen en leven is ons hoogste doel. Aan de hand van wat Jezus zegt tegen de gemeenten in Smyrna en Laodicea (Openbaring 2 en 3) toont Nicolas aan dat iedere lokale kerk verschillend is. Daarom is juist de gemeentevisie niet alleen maar een prachtig modern hulpmiddel, het is vooral ook een geestelijke zaak. Want de gemeentevisie helpt ons om gestalte te geven aan de EGR als christelijke geloofsgemeenschap zoals Jezus bedoelt.

Om de week vinden er op de vrijdagochtend super gezellige koffie-inlopen plaats in Langdonk. Iedereen is van harte uitgenodigd voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. In het bijzonder de buurtbewoners uit Langdonk. In april 2016 zijn we hier mee begonnen. Nu, kunnen we zeggen dat de inlopen een succes zijn! We zijn inmiddels al naar een grote ruimte verhuist, dus kunnen er nog meer mensen meegenieten.

De koffie-inlopen zijn een samenwerking van WijZijnTraverse, de GGZ en de EGR. De ochtenden worden mogelijk gemaakt door betrokken vrijwilligers die met liefde klaarstaan voor buurtbewoners en graag een luisterend oor aanbieden. Om een gezellige, ontspannen en aangename ochtend te geven  is er ook live gitaarmuziek op de achtergrond aanwezig.

We kijken uit naar een nieuwe periode met gezellige koffie momenten en zien u graag komen.

Praktische informatie tijden en data:
De koffie-inlopen vinden plaats in de Levensschool (Benedendonk 1, Roosendaal) van 10.00 uur tot 12.00 uur . Via onderstaande websites vindt u de data waarop de koffie- inloop plaats vindt:
https://www.facebook.com/EGRoosendaal/


https://www.egr.nl/uploads/bestanden/spot12/A4_Poster_koffie_sept_tm_nov_2017_002_.pdf

Voor meer informatie kunt u terecht bij info@egr.nl of op woensdag- en vrijdagochtend tussen 9.00 uur en 12.30 uur via telefoonnummer 0165-556083. Dit is het telefoonnummer van het EGR kantoor.

20-04-2017