• Agenda

  okt
  18
  Begint om 20:00
  De Levensschool
  okt
  20
  Begint om 19:45
  De Levensschool
 • Laatste nieuws

  Een leuke activiteit voor in de herfstvakantie! Samen lege schoenendozen versieren en vullen met speelgoed voor de kinderen in armoede. Stichting De Samaritaan verstrekt noodhulp aan duizenden mensen die door (natuur) geweld uit hun huizen zijn gedreven. De schoenendoosactie van Actie4kids is een middel om kinderen d.m.v. speelgoed etc. een moment te geven dat ze kunnen genieten en hun laten weten dat er iemand aan hun denkt.
  Het is zo weer Sinterklaastijd, de pepernoten en chocoladeletters liggen al in de supermarkt. En Stichting Pleegzorgboerderij De Parelhoeve start weer haar jaarlijkse speculaaspoppenactie. Kunnen wij weer op u rekenen?
 • Laatste preek

  okt
  08
  Nicolas Pouyet
  In deze preek gaat Nicolas Pouyet in op de visie van de EGR op het thema 'samenkomst'. Wat betekent het voor christenen om samen te komen? Heeft dat nog wel een meerwaarde in het digitale tijdperk waarin we inmiddels zijn beland? En hoe past dat bij Gods bedoeling met de Kerk van Jezus? Aan de hand van de gemeentevisie komt Nicolas tot drie termen die richtingbepalend zijn voor de ontwikkeling van de samenkomsten in de EGR.

Om de week vinden er op de vrijdagochtend super gezellige koffie-inlopen plaats in Langdonk. Iedereen is van harte uitgenodigd voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. In het bijzonder de buurtbewoners uit Langdonk. In april 2016 zijn we hier mee begonnen. Nu, kunnen we zeggen dat de inlopen een succes zijn! We zijn inmiddels al naar een grote ruimte verhuist, dus kunnen er nog meer mensen meegenieten.

De koffie-inlopen zijn een samenwerking van WijZijnTraverse, de GGZ en de EGR. De ochtenden worden mogelijk gemaakt door betrokken vrijwilligers die met liefde klaarstaan voor buurtbewoners en graag een luisterend oor aanbieden. Om een gezellige, ontspannen en aangename ochtend te geven  is er ook live gitaarmuziek op de achtergrond aanwezig.

We kijken uit naar een nieuwe periode met gezellige koffie momenten en zien u graag komen.

Praktische informatie tijden en data:
De koffie-inlopen vinden plaats in de Levensschool (Benedendonk 1, Roosendaal) van 10.00 uur tot 12.00 uur . Via onderstaande websites vindt u de data waarop de koffie- inloop plaats vindt:
https://www.facebook.com/EGRoosendaal/


https://www.egr.nl/uploads/bestanden/spot12/A4_Poster_koffie_sept_tm_nov_2017_002_.pdf

Voor meer informatie kunt u terecht bij info@egr.nl of op woensdag- en vrijdagochtend tussen 9.00 uur en 12.30 uur via telefoonnummer 0165-556083. Dit is het telefoonnummer van het EGR kantoor.

20-04-2017