• Activiteiten

  mei
  23
  Ochtendgebed: Ontwaken met Jezus!
  Start23-05-2018 06:30
  PlaatsDe Levensschool
  mei
  25
  Ochtendgebed: Ontwaken met Jezus!
  Start25-05-2018 06:30
  PlaatsDe Levensschool
  mei
  27
  Eredienst
  Start27-05-2018 10:00
  PlaatsDe Levensschool
 • Laatste artikelen

  mei
  10
  Heb je moeite met stille tijd? Wil je extra tijd apart zetten voor Jezus? Houd je van een rustige én gemeenschappelijke start van de dag? En ben je een vroege vogel? Dan is het Ochtendgebed echt iets voor jou! Vanaf woensdag 18 mei t/m vrijdag 15 juli kun je elke morgen om 6.30 uur in De Levensschool terecht om de dag in gebed te beginnen met Jezus.
  apr
  13
  Tijdens de EGR introductieavond waarop het thema ‘waarden’ centraal staat had een cursist ‘gezondheid’ opgenomen in zijn top drie van waarden. Om de één of andere reden verraste deze keuze mij.
  feb
  12
  Wist jij al dat er voor de EGR nu ook een app beschikbaar is voor op je smartphone of tablet? In deze app heb je snel toegang tot de gegevens van de website. Het is de bedoeling om van de website steeds meer het centrale communicatiekanaal in de gemeente te maken. De app heeft dus zeker een grote meerwaarde voor het gemeenteleven!
 • Laatste preek

  mei
  20
  Nicolas Pouyet
  Afgelopen week was er weer een programma op TV met Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie oftewel: de hersenspecialist. Dit keer was het onderwerp ‘stress’. Tijdens het programma liet hij zien hoe onze ervaring van stress in feite voortkomt vanuit het angstsysteem in ons breid. Stress ontstaan wanneer er, om de één of andere reden, een soort alarmbelletje bij ons afgaat.
  Van Pinksterdoop naar Pinksterstress.