Lid worden

 • Agenda

  sep
  24
  Begint om 10:00
  De Levensschool
  sep
  24
  Begint om 17:00
  Diverse locaties
 • Laatste nieuws

  Op zaterdag 23 september van 13.00 tot 16.00 uur wordt er aandacht besteed aan het jaarlijkse Burendag.
  29 september is er een Herfstlunch in de Levensschool. Benedendonk 1 Roosendaal Kom u ook?
 • Laatste preek

  sep
  17
  Nicolas Pouyet
  De V van de ganzentrek: Markering van de wisseling van seizoenen: ganzen leggen lange afstanden af naar het gebied om te overwinteren. Teamwork; afwisselend vliegt er een andere gans in de punt. Voor de EGR is ook een nieuw seizoen aangebroken. De nieuwe visie mag je zien als een belangrijk markeringsmoment. Met de komende 7 preken van mij gaan we ons verdiepen in de visie. Ik geloof dat God het zegent en ik hoop dat jij aan het einde van deze serie vol enthousiasme bent voor de visie en vooral de EGR! Deze eerste preek gaat over de vraag: waarom wil je als lokale kerk vanuit een eigen visie gemeente zijn?

Ben jij op zoek naar een kerk waar jij opgebouwd wordt in het geloof en zelf jouw steentje bijdraagt? Dan is de EGR misschien wel wat voor jou!

Iedereen die zijn of haar leven wil invullen op basis van de Bijbel kan bij ons lid worden. Vanzelfsprekend is het dan ook belangrijk dat je regelmatig aanwezig bent tijdens diensten en/of huiskringen. Wanneer je dat doet, dan wordt je vanzelf deel van onze gemeente omdat je er mensen leert kennen en samen met hen God groot maakt. Wat telt is dat je je thuis voelt in de EGR en dat je Gods leiding verstaat in de keuze van je kerk.  

We geloven dat het lidmaatschap van een lokale kerk een mooi en belangrijk onderdeel is van het christen-zijn. Daarom vragen we van een ieder die volop betrokken wil zijn bij de EGR om zich in te schrijven als lid via het lidmaatschapsformulier. Zo zijn jouw contactgegevens bij ons bekend en kunnen we je aan de gemeente voorstellen als lid. Aan het lidmaatschap zijn geen vaste kosten verbonden. We geloven dat de leden van de EGR ook op financieel vlak hun medeverantwoording dragen en naar vermogen geven. Hoe hoog dat bedrag zou moeten zijn is een zaak tussen jou en de Heer.

Het inschrijffformulier kun je bij één van de oudsten opvragen of via een e-mail aan . Als je dit formulier hebt ingevuld neemt één van de oudsten contact met je op om nader kennis te maken. Door dit formulier in te vullen geef je aan dat je een actief deel wilt worden van de EGR en dat je bereid bent om te participeren in haar gemeenschapsleven zoals ze is. We geloven dat de Heer jou wil gebruiken voor de groei van zijn Koninkrijk door de EGR heen.

Gelukkig is Gods Koninkrijk onvoorstelbaar groter dan de EGR. Wil je eens kijken bij andere kerken in de buurt? Kijk dan onder het kopje 'Wie zijn wij?' voor een overzicht van evangelische en pinksterkerken in deze regio. Tevens vind je daar onder het kopje 'partners' een overzicht van organisaties en instelling waar wij ons mee verbonden voelen.

We hopen je snel te mogen ontmoeten tijdens onze zondagse eredienst!