Verhuur

 • Agenda

  jan
  23
  Begint om 09:30
  De Levensschool
  jan
  23
  Begint om 19:30
  Levensschool (Ark)
 • Laatste nieuws

  De Week van Gebed is een jaarlijks terugkerende week waarin christenen samen bidden. MissieNederland organiseert deze gebedsweek samen met de Raad van Kerken. Wereldwijd bidden miljoenen christenen mee. Door samen te bidden ervaren we eenheid. Tegelijk tonen we verantwoordelijkheid voor anderen door de problemen van de samenleving in de voorbeden een plek te geven. Ook wij als EGR willen net als vorige jaren ook dit jaar weer deelnemen door gebedsboekjes beschikbaar te stellen aan een ieder. En door op de doordeweekse dagen elke avond samen te komen en te bidden met elkaar.
 • Laatste preek

Naast onze gangbare kerkactiviteiten is de Levensschool ook beschikbaar voor verhuur door zowel gemeenteleden als personen die geen lid zijn van de EGR.

Bent u op zoek naar één of meer ruimtes? Voor eenmalige of regelmatige verhuur? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. De ruimtes in de Levensschool worden tegen gunstige tarieven verhuurd. Bij iedere aanvraag kijken we of de beoogde activiteit in overeenstemming is met ons verhuurbeleid. Wanneer u op onderstaande link drukt kunt u ons verhuurbeleid lezen.

Voor vragen neemt u contact met ons op via .
 

https://www.egr.nl/uploads/bestanden/spot12/Verhuurbeleid.pdf