Verhuur

 • Agenda

  sep
  24
  Begint om 10:00
  De Levensschool
  sep
  24
  Begint om 17:00
  Diverse locaties
 • Laatste nieuws

  Op zaterdag 23 september van 13.00 tot 16.00 uur wordt er aandacht besteed aan het jaarlijkse Burendag.
  29 september is er een Herfstlunch in de Levensschool. Benedendonk 1 Roosendaal Kom u ook?
 • Laatste preek

  sep
  17
  Nicolas Pouyet
  De V van de ganzentrek: Markering van de wisseling van seizoenen: ganzen leggen lange afstanden af naar het gebied om te overwinteren. Teamwork; afwisselend vliegt er een andere gans in de punt. Voor de EGR is ook een nieuw seizoen aangebroken. De nieuwe visie mag je zien als een belangrijk markeringsmoment. Met de komende 7 preken van mij gaan we ons verdiepen in de visie. Ik geloof dat God het zegent en ik hoop dat jij aan het einde van deze serie vol enthousiasme bent voor de visie en vooral de EGR! Deze eerste preek gaat over de vraag: waarom wil je als lokale kerk vanuit een eigen visie gemeente zijn?

Naast onze gangbare kerkactiviteiten is de Levensschool ook beschikbaar voor verhuur door zowel gemeenteleden als personen die geen lid zijn van de EGR.

Bent u op zoek naar één of meer ruimtes? Voor eenmalige of regelmatige verhuur? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. De ruimtes in de Levensschool worden tegen gunstige tarieven verhuurd. Bij iedere aanvraag kijken we of de beoogde activiteit in overeenstemming is met ons verhuurbeleid. Wanneer u op onderstaande link drukt kunt u ons verhuurbeleid lezen.

Voor vragen neemt u contact met ons op via .
 

https://www.egr.nl/uploads/bestanden/spot12/Verhuurbeleid.pdf