Erediensten

 • Agenda

  jul
  28
  Begint om 10:00
  De Levenschool (Schaapskooi)
  jul
  30
  Begint om 10:00
  De Levensschool
 • Laatste nieuws

  Samen beschikbaar voor mensen in nood met Stichting HiP (Hulp in Praktijk) In ieders omgeving is er wel iemand die hulp nodig heeft. Vaak wil je als christen wel klaarstaan voor je medemens, maar weet je niet goed hoe en waar je moet beginnen. Stichting HiP wil de bestaande zorg aanvullen en brengt mensen samen. Mensen die hulp nodig hebben én mensen uit de kerken die betrokken willen zijn bij hun medemens en hulp willen bieden bij het leven van alledag.
  Tijdens de Gemeenteavond van 26 november 2015 hebben we gesproken over het afnemen van een zgn. gemeentediagnose.
 • Laatste preek

Iedere zondag komen wij om 10 uur samen. Na het welkomstwoord beginnen we met muziek. We houden ervan om God te eren met ons loflied!

Na de zangdienst volgt de preek. In de preken streven we ernaar om de Bijbelveralen zo dicht mogelijk bij de mensen te brengen. Geen hoog verheven theologie, maar een Woord van God voor het leven van alledag. We proberen onze preken te ondersteunen met powerpoints en/of andere visuele objecten. 

De kinderen maken het begin van de dienst mee. Na enkele liederen gaan zij naar hun eigen groep, waar eerst een Bijbelverhaal op niveau wordt verteld en daarna een verwerking van het verhaal plaatsvindt. Regelmatig zijn er ook gezamenlijke kinderactiviteiten. Meer info over ons kinderwerk vindt u onder het kopje 'kinderen'. 

Tijdens de dienst wordt er een collecte opgehaald. Deze is in principe bestemd voor de investeringen die we als gemeente doen voor Gods Koninkrijk. Af en toe bestemmen we de collecte voor een speciaal doel of halen we twee collectes op, waarvan één voor een specifiek doel. 

Houdt u er rekening mee dat de deuren van de zaal gesloten zijn wanneer de dienst geopend wordt. Dit doen we om de dienst in rust en met waardigheid te beginnen. Dit duurt ongeveer 5 minuten.