Erediensten

 • Agenda

  sep
  24
  Begint om 10:00
  De Levensschool
  sep
  24
  Begint om 17:00
  Diverse locaties
 • Laatste nieuws

  Op zaterdag 23 september van 13.00 tot 16.00 uur wordt er aandacht besteed aan het jaarlijkse Burendag.
  29 september is er een Herfstlunch in de Levensschool. Benedendonk 1 Roosendaal Kom u ook?
 • Laatste preek

  sep
  17
  Nicolas Pouyet
  De V van de ganzentrek: Markering van de wisseling van seizoenen: ganzen leggen lange afstanden af naar het gebied om te overwinteren. Teamwork; afwisselend vliegt er een andere gans in de punt. Voor de EGR is ook een nieuw seizoen aangebroken. De nieuwe visie mag je zien als een belangrijk markeringsmoment. Met de komende 7 preken van mij gaan we ons verdiepen in de visie. Ik geloof dat God het zegent en ik hoop dat jij aan het einde van deze serie vol enthousiasme bent voor de visie en vooral de EGR! Deze eerste preek gaat over de vraag: waarom wil je als lokale kerk vanuit een eigen visie gemeente zijn?

Iedere zondag komen wij om 10 uur samen. Na het welkomstwoord beginnen we met muziek. We houden ervan om God te eren met ons loflied!

Na de zangdienst volgt de preek. In de preken streven we ernaar om de Bijbelveralen zo dicht mogelijk bij de mensen te brengen. Geen hoog verheven theologie, maar een Woord van God voor het leven van alledag. We proberen onze preken te ondersteunen met powerpoints en/of andere visuele objecten. 

De kinderen maken het begin van de dienst mee. Na enkele liederen gaan zij naar hun eigen groep, waar eerst een Bijbelverhaal op niveau wordt verteld en daarna een verwerking van het verhaal plaatsvindt. Regelmatig zijn er ook gezamenlijke kinderactiviteiten. Meer info over ons kinderwerk vindt u onder het kopje 'kinderen'. 

Tijdens de dienst wordt er een collecte opgehaald. Deze is in principe bestemd voor de investeringen die we als gemeente doen voor Gods Koninkrijk. Af en toe bestemmen we de collecte voor een speciaal doel of halen we twee collectes op, waarvan één voor een specifiek doel. 

Houdt u er rekening mee dat de deuren van de zaal gesloten zijn wanneer de dienst geopend wordt. Dit doen we om de dienst in rust en met waardigheid te beginnen. Dit duurt ongeveer 5 minuten.