Erediensten

 • Agenda

  nov
  19
  Begint om 10:00
  De Levensschool
  nov
  19
  Begint om 17:00
  Diverse locaties
 • Laatste nieuws

  Ook dit jaar willen wij in het teken van ontmoeting, gezelligheid en onderlingen gesprekken, gratis een eenvoudige advent soepmaaltijd aanbieden. U bent van harte welkom en neem mensen mee.
  Het is zo weer Sinterklaastijd, de pepernoten en chocoladeletters liggen al in de supermarkt. En Stichting Pleegzorgboerderij De Parelhoeve start weer haar jaarlijkse speculaaspoppenactie. Kunnen wij weer op u rekenen?
 • Laatste preek

  nov
  12
  Richard Zevenbergen

Iedere zondag komen wij om 10 uur samen. Na het welkomstwoord beginnen we met muziek. We houden ervan om God te eren met ons loflied!

Na de zangdienst volgt de preek. In de preken streven we ernaar om de Bijbelveralen zo dicht mogelijk bij de mensen te brengen. Geen hoog verheven theologie, maar een Woord van God voor het leven van alledag. We proberen onze preken te ondersteunen met powerpoints en/of andere visuele objecten. 

De kinderen maken het begin van de dienst mee. Na enkele liederen gaan zij naar hun eigen groep, waar eerst een Bijbelverhaal op niveau wordt verteld en daarna een verwerking van het verhaal plaatsvindt. Regelmatig zijn er ook gezamenlijke kinderactiviteiten. Meer info over ons kinderwerk vindt u onder het kopje 'kinderen'. 

Tijdens de dienst wordt er een collecte opgehaald. Deze is in principe bestemd voor de investeringen die we als gemeente doen voor Gods Koninkrijk. Af en toe bestemmen we de collecte voor een speciaal doel of halen we twee collectes op, waarvan één voor een specifiek doel. 

Houdt u er rekening mee dat de deuren van de zaal gesloten zijn wanneer de dienst geopend wordt. Dit doen we om de dienst in rust en met waardigheid te beginnen. Dit duurt ongeveer 5 minuten.